Een (chronisch) ziek kind even laten vergeten dat het ziek is? Natuurlijk!

Andere familieleden mee laten genieten? Natuurlijk!

Een (chronisch) ziek kind in de familie brengt veel zorgen en verdriet met zich mee. Zowel voor het kind als voor de ouders, broertjes, zusjes en andere familieleden. Zieke kinderen kunnen niet het leven leiden zoals hun leeftijdgenootjes dat doen. Zij brengen vaak veel tijd door in het ziekenhuis en als ze naar huis mogen, zijn ze vaak moe en niet in staat de dingen te doen die ze graag zouden willen doen. Dit is frustrerend en vaak belanden ze in een situatie die alleen nog maar om de ziekte draait.

Kinderhulp Benelux wil iets doen voor deze kinderen.

Wij willen deze kinderen en de gezinnen vrolijke momenten bieden, om weer even op te laden. Even vergeten dat er iemand ziek is en genieten van het moment. Ieder kind en gezin heeft het recht op geluksmomenten. Voor velen is dit namelijk niet meer vanzelfsprekend.

Kinderhulp Benelux is een stichting die zich hiervoor inzet. Onze stichting richt zich op alle (chronisch) zieke en verwaarloosde kinderen. In de hele Benelux organiseren wij activiteiten voor deze kinderen en brengen wij kinderwensen in vervulling.

Kind en ouders centraal

Uiteraard staan bij deze activiteiten het kind centraal. Uiteraard vergeten wij gezin niet. Ook voor hen is het een zware tijd met veel zorgen om het zieke kind en eventuele andere kinderen in het gezin. Wij geven hen de gelegenheid om een kind te zijn dat even niet bezig is met alleen het ziek zijn, maar alleen maar geniet en plezier heeft. 

Onze initiatieven zijn heel uitgebreid. Van speciale, op maat gemaakte verrassingspakketten tot een specifiek cadeau of bijvoorbeeld een dagje uit. Ook sturen wij kinderen een kleine verrassing met verjaardagen en feestdagen.

Middelen

De stichting Kinderhulp Benelux is geheel afhankelijk van acties, sponsoren, donaties en haar eigen inzet. Uw aankoop draagt daar bij aan en maakt het de kinderen makkelijker omdat de opbrengst hen zoveel mogelijk ten goede komt.

Hoe kun je helpen?

Doneren

De stichting Kinderhulp Benelux is geheel afhankelijk van acties, sponsoren, donaties en haar eigen inzet. Uw aankoop draagt daar bij aan en maakt het de kinderen makkelijker, omdat de opbrengst hen zoveel mogelijk ten goede komt. 

Vrijwilliger worden

Als vrijwilliger help je mee om een kind een onvergetelijke dag te bezorgen.

Collecteren

Draag je steentje bij als collectant van Kinderhulp Benelux in je eigen woonomgeving.